App-a-licious

Vi har intranet med elektronisk tilmelding til fællesspisningen (afregningen kører naturligvis automatisk over PBS), gruppediskussioner og kalender. Vi har dampovne, bardisk, to klaverer og fælles trailer. Og nå ja, biografen med Blu-Ray, 18-20 røde plyssæder og jeg-skal-gi-dig-høreskader-sound-system er vi så vant til at vi glemmer at tage den med på listen.

Så hvad giver man bofællesskabet der har alt?

Velkommen til engens nye lille lækkerbasse…… [trommehvirvel]……… LE-app’en. Her får man et lynhurtigt overblik over dagens festligheder, som for eksempel Alfons Åberg-teaterstykke i fælleshuset, fødselsdage, osv. Man kan også med et enkelt lille dut på den smarte skærm melde sin husstand til at spise i fælleshuset – meget, meget praktisk når standardindstillingen ved tilmelding til fællesspisning er take-away.

Og man har sine bofællers telefonnumre lige ved hånden, hvilket er vældig smart eftersom det også er der telefonen befinder sig. Martin D er manden bag. Seeeeejt.


LE app 1LE app 2
LE app 3

 

 

 

 

2 kommentarer til “App-a-licious”

 1. Hej Lange Eng
  Er det muligt at få lov til at se jeres app, der blandt andet kan styre fællesspisning. Jeg har søgt efter en lignende app i flere år, men har ikke fundet noget brugbart.
  Venlig hilsen

  Rudy Madsen
  Bofællesskabet Bondebjerget

  1. Torben Heikel Vinther

   Hej Rudy
   Tak for dit spørgsmål, og undskyld at du først får et svar nu. Vores app virker desværre ikke længere, da vi har foretaget en del ændringer på vores intranet som gør at de ikke længere “snakker sammen”. Vi arbejder på noget nyt til gengæld, men det kan jeg ikke skrive mere om pt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *