Boliger med mere

Alle boliger i Lange Eng er ejerboliger. Byggeriet er tegnet af Dorte Mandrup Arkitekter og opført i 2007-2009. Se beskrivelser og plantegninger under Boligtyper & plantegninger. 

Alle boliger har store vinduer der vender ind mod den grønne gård. Pånær 71-boligerne er alle boliger i to åbne plan med et dobbelthøjt rum. Boligerne er åbne og lyse, med trægulve og køkken-alrum-stue. Værelserne er mellem 8 og 13 m2. Indgang sker fra ydersiden af byggeriet.

… og her kan du se det i smukke billeder taget af Laura Stamer…

Stue

Lyse boliger

Stue køkken

Repos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Træterrasser i gården

Om byggeriet

Vi flyttede ind i sommeren 2008 og har i fællesskab, med hårdtarbejdende bestyrelser og arbejdsgrupper i spidsen for vores eget håndværkersjak, selv færdiggjort byggeriet efter FB Byggeentreprises konkurs kort efter vores indflytning. Læs mere om Lange Engs historie.

Byggeriet er kendetegnet ved sin sorte træfacade udadtil og sin assymmetriske tagprofil. I gården er facaden beklædt med polycarbonat. Vi har to porte, Nørreport i nord der vender mod resten af Herstedlund, og porten ved fælleshuset i syd ud mod Gadagervej. Stien gennem gården er en offentlig sti, og derfor er der ikke låger i portene, men stien bliver sjældent brugt af andre end os selv.

 

Scroll to Top