Hvordan kommer man til at bo i Lange Eng?

Alle boliger er ejerboliger

Derfor står den enkelte boligejer selv for at sælge sin bolig. Og derfor er der ingen venteliste med anciennitet. Man kan skrive sig op på interesselisten for at få besked når der er en bolig til salg eller leje – hvis ikke boligejeren selv finder en lejer eller køber. Læs mere på siden Få besked når der er en ledig bolig.

Fremleje – hvis du er heldig

Med jævne mellemrum skal nogen ud at rejse, arbejde i udlandet eller den slags. Det betyder at der kan opstå mulighed for at bo til leje i Lange Eng. Faktisk har vi et par familier som er kommet til Lange Eng som lejere, og senere har købt en bolig her. Boliger til leje bliver også sendt ud til interesserede via interesselisten.  Læs mere på siden Få besked når der er en ledig bolig.

Optagelseskrav? Nej – kun lidt arbejde…

Der er ingen optagelseskrav eller lignende, men for at bo i Lange Eng, skal man selvfølgelig være en del af bofællesskabet. Rent praktisk vil det sige at man som voksen er forpligtet til at yde sin del af arbejdet med at lave mad og gøre rent i forbindelse med fællesspisning. Derudover skal man som voksen være med i en driftsgruppe – for eksempel Udegruppen der vedligeholder vores udearealer. Læs mere på siden Fællespisning og siden Den daglige drift.

… og lyst til fællesskab

Allervigtigst er nok fællesskabet. Det sætter vi uendelig stor pris på. Der er lige så mange måder at bo i Lange Eng på som der er Lange Eng’ere. Men hvis man skal blive glad for at bo i Lange Eng er det er en forudsætning at man holder af at være sammen med andre mennesker. Man skal også have lyst til af og til at skulle træffe beslutninger sammen med andre og gøre det med en konstruktiv og åben indstilling.

Scroll to Top